Je hoort haar,
aan het eind van de gang,
Je hoort haar,
ze doet alsof ze vrolijk is,
alsof ze alles voor elkaar heeft,
Je hoort haar,
ze scheld je uit,
ze scheld velen van ons uit,
je hoort haar,
je luisterd niet,
je weet het,
zij wil gehoort worden,
ze schreeuwt om aandacht,
schreeuwt om liefde,
je hoort haar,
zij hoort zichzelf niet,
hoort niet dat ze niet moet schreeuwen,
hoort niet dat ze zichzelf moet zijn,
je weet het,
je luisterd niet,
je hoort haar,
zij hoort zichzelf niet.