Buiten bereik
Zo ver
Jij bent weg
Hoe kan ik
De dingen veranderen
die ik voel
Ik weet
Hoe het was
en hoe het voelde
niet hoe het is
nu jouw liefde
voor mij afkoelde
'k Weet niet waar je bent
of met wie
En of je nog weleens aan mij denkt
Je mag best van mij weten
dat mijn hart jouw nooit zal vergeten