Met kerstmis zei de kerstman aan een ieder die het kon horen
Ik hou van je en heb je lief, ik heb mijn hart aan je verloren
Maar mis ik met kerst de man
Dan is er niemand die dat aan mij zeggen kan.....
Ik zeg het daarom alvast aan jou
Dat ik van jou toch ook wel hou
Zodat als jij de kerstman daar niet horen kan
een kerst hebt en niet een missen-van.