Toen ik je stem voor de eerste keer hoorde
Wist ik dat jij me niet stoorde
Jij bent degene die plots in mijn leven kwam
En al mijn zorgen waren even van de dam
Ik denk dat jij ze 1 voor 1 kan weg ruimen
Want jij bent degene die men liefde zal verruimen
Ik wil je in mijn armen sluiten
Als ik je maar kon zien daarbuiten
Dan liep ik in je armen
Zodat je men hartje kon verwarmen
Jij bent het meisje van mijn leven
Die me de liefde voor altijd kan geven
Snoepke het gaat over jou
Zodat je weet dat ik zielsveel van je hou!