ja , nog heel even wachten
dan gaat er iets gebeuren...
dan komt er iemand binnen
die geen tijd verspilt aan zinloos zeuren
gewoon zichzelf is , heel direkt, recht op de man
en weet hoe 'ie een vrouw om zijn vinger winden kan
dapper, open en spontaan
lekker voor de waarheid gaan
een die snapt dat 'ie moet handelen
echt geen blad voor de mond neemt
grote bek, maar lieflijk hartje
dit geheel is mij niet vreemd
grinnik al bij de gedachte
nabije toekoms, ik ontwaar
deze man is wellicht....heeeel misschien...
voor mij wel een gevaar
welkom pim
(grijnssss)