Je vroeg me hoe ik het leven zou zien zonder jou
Ik kan het me niet voorstellen
Gewoon omdat ik van je hou
Ik wil er mijn gedachten nu ook niet over kwellen
...
Ik heb gepraat
En het luchtte op
Ik heb gepraat
En nu ga ik verder kunnen gaan
Verder gaan met mijn leven
Verder gaan met ons...