Frisco drie vandaag?
Vandaag frisco drie.
OK dan maar.
Maar wat moet ik daar?
Je wordt visuele herkenningsrobot.
Stapvoets marcheren ze voorbij
een leger ijsjes zij aan zij.
Oorverblindend wit
Hier en daar een zwarte stip
verwijderen dan maar,
Maar wat moet ik daar?
Willoos opvolgen van bevelen,
Verdomme ik wil een leven.