...Woensdagavond 3 juli 2001...
Toen jij naar mij belde
sloeg mijn hart in mijn keel
Toen jij mij vertelde
heel reeël
hoe je verder was gaan leven
in een andere stad
wist ik geen antwoord te geven
al de beelden die ik had
werden in één keer weggenomen
'k Wilde een afspraak met je maken
dat was de reden waarom
met je stem wist je me te raken
en je bericht sloeg in als een bom
toen jij vertelde
heel reeël
dat jij iemand had gevonden
Mijn wereld stortte in
het werd zwart voor mijn ogen
ik verloor alle zin
alle leven werd uit me gezogen
even dacht ik "had ik maar gelogen"
Maar samen met jou leven
en een leugen tussen ons in
had toch vast verdriet gegeven
want wat heeft samenzijn dan nog voor zin
...........................................................
Lieve Nommel,
Jij bent mijn eeuwige liefde
Zonder jou is o zo leeg
Ik blijf altijd van je houden
...Liefs Ewout...