De Verschrikking is knecht van de meester der aarde
zij bant mensen met vuurvlammende boeien
want de Goedheid is verdreven door duivels met staarten
het Vuur van Satan heerst in een verbrande wereld
Alles is verschroeid door haat
die de wereld is ingeblazen door de Meester van het Kwade
Hij regeert met harde hand
het enige dat Hij nog niet heeft vernietigd
is de Hoop,hoop op nieuw leven,nieuwe kansen,nieuwe liefdes
maar lang zal het niet duren voor Satan met tornados van vuur de rondzwervende Hoop vernietigt
Zo stort mijn wereld in ...