de rood omrande ogen
staren in de verte
om te zien wat verborgen was
in de onheilspellende woekering van tijd
pijn bij het sluiten
van de blauwe wereldkijkers
het weggebrande bewustzijn
van beter kunnen
ga maar slapen
laat de nacht duister zijn
sluit je ogen en........
droom van het licht