Daar zijn ze weer,
de dagen van Folklore
Alle jaren telkens weer
is het in Schoten een leven van welleer,
verschillende kleuren en nationaliteiten,
maar allen verbroedert naast elkaar,
opgevangen in gastgezinnen,
evenementen allegaar,
Massaal voorgesteld aan de geïntereseerden
De kans om andere culturen te leren kennen
en om aan elkaar te wennen,
In het begin gaat het nog wat stroef,
maar na een tijdje is het harten troef,
want telkens weer keer op keer,
is ook het afscheid er weer,
en dat doet vele harten zeer,
maar volgend jaar zijn ze er gelukkig weer,