Zonder ook maar iets te doen...!
Hij liep daar,
schijnbaar zonder iets te horen.
Hij liep daar,
schijnbaar zonder iets te zien.
Hij liep daar,
zonder ook maar iets te zeggen.
Ik lag daar en hoorde hem.
Ik lag daar en zag hem.
Ik lag daar en riep hem,
maar hij liep gewoon door...
Ze liep daar,
en hoorde het...
Ze liep daar,
schijnbaar zonder iets te zien.
Ze liep daar,
zonder ook maar iets te zeggen.
Ik lag daar en hoorde haar.
Ik lag daar en zag haar.
Ik lag daar, maar kon niets meer zeggen,
en zij liep gewoon door...
Hij liep daar,
en hoorde het...
Hij liep daar,
en zag het...
Hij liep daar,
zonder ook maar iets te zeggen.
Ik lag daar en hoorde hem.
Ik lag daar, maar kon niets meer zien.
Ik lag daar, maar kon niets meer zeggen.
en ook hij liep gewoon door...
Jij liep daar,
en hoorde het...
Jij liep daar,
en zag het...
Jij liep daar,
zei je iets?
Ik lag daar en hoorde niets meer.
Ik lag daar en zag niets meer.
Ik lag daar en zei niets meer.
En jij? Jij liep gewoon door...!
(Ik ben tegen zinloos geweld...!!!)