Toen in je de eerste keer zag,
kreeg ik een raar gevoel vanbinnen.
Mijn hartje begon sneller de kloppen.
Toen je me de eerste keer kuste,
ik voelde de grond niet meer onder men voeten,
genietend met onze ogen dicht,
omhelsend en verstrengeld in elkaar.
Bijna een jaar voorbij,
mijn hartje klopt nog sneller voor jou als ik je zie.
Maar is er een ander?
Ook al zeg je dat je me graag ziet?
Is dat ene meisje bijzonder?
Ook al zijn we nog steeds samen?
Moet ik echt bang hebben,
om jou kwijt te raken?
Ik wil voor altijd bij je blijven...
30-09-2001