Hoe 1 persoon
vele vriendschappen kan verpesten
Hoe 1 mens
De wereld kan laten vergaan
Hoe 1 iemand
Alles kan verzieken
Hoe 1 persoon
Alles kan verschieten.
Hoe 1 iemand
Alles kan verknallen
Voor alles is ontstaan
Hoe 1 persoon
Alles kan verzieken
Voor alles is begonnen.....
Hoe 1 persoon
Liefde kan geven
Voor alle gedonder is begonnen
Hoe 1 persoon
Op je kan bouwen
Voor je alles moets verknallen
Hoe 1 mens
Vertrouwen kan geven
Is alles om het even.
Hoe 1 mens kan omgooien
Wat ik heb opgebouwd.
Sinds mijn eerste stappen
Hoe 1 iemand
Dat kan doen
Is mij een raadsel
Waar is het om te doen?????