Met woorden kun je veel zeggen
ze komen uit je pen, zo op papier
zonder het te moeten uit leggen
gewoon op de nederlandse manier.
Het schrijven van ik hou van jou
of waar ben je nu gebleven
en waarom was je zo ontrouw
woorden allemaal gebruikt in het leven.
Zo kun je hele vellen vol schrijven
liefdesbrieven, aanstellingsbrieven, ga zo maar door
alle dagelijkse dingen kun je beschrijven
woorden en nog eens woorden...daarvoor