ik laat mijn fantasie lopen
'k zit voor't raam en kijk naar buiten.
Alles is wit.
de gezelligste tijd van't jaar is aangebroken
Maar hoe kan 't dat ik me zo alleen
en droevig voel?
Ik zie koppeltjes lopen,
ik hoor muziek in mijn oren.
Ik luister naar tekst....
't lijkt alsof alles hier op afgestemd is,
iedereen is vrolijk behalve ik.