Bladeren vallen van de bomen
Wind speelt met mijn haar
Regen wat druppelt op mijn gezicht
En zon schijnt in mijn ogen
Alles lijkt veranderd sinds dat jij weg bent
Het leven is niet hetzelfde meer
Er is zoveel anders
en van binnen doet het zo'n zeer
Sinds dat jij er niet meer bent
Ben ik van binnen zwart
mijn ziel is verloren
en toch voel ik je liefde nog in mijn hart
Maar het leven gaat door
En nog steeds,...
Vallen bladeren van bomen
Speelt de wind met mijn haar
Druppelt regen op mijn gezicht
En schijnt de zon in mijn ogen