Soms ben ik droevig en soms ben ik kwaad,
soms ben ik dapper en zing ik op straat,
soms ben ik bang en soms ben ik blij,
al die dingen horen bij mij.
Soms huil ik tranen van verdriet
en wil ik liever dat niemand mij zo ziet.
Want dan voel ik me heel zielig en alleen
zo eenzaam als ik, is er geen één.
Maar na een uurtje is het weer voorbij,
dan gaat het al wat beter met mij.
Soms ben ik droevig en soms ben ik blij,
al die dingen horen bij mij.