er is een iets binnen in me,
dat ik niet kan verklaren.
toch voel ik het nog steeds groeien,
mee met de lengte der dagen.
de dagen dat ik van je gescheiden ben,
eigenlijk moet ik spreken van jaren.
toch kan ik zeggen dat ik je niet vergeten ben,
dat idee heb ik lang geleden laten varen.
2 jaar geleden heb ik een fout begaan,
een zeer grote stommiteit.
daardoor is onze liefde vergaan,
meteen erna had ik al spijt.
ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien,
maar dat kan ik niet.
ik kan alleen hopen op de toekomst,
en hopen dat god ons een nieuwe kans geeft.
ik hoop echt dat het goed komt,
en dat jij me vergeeft.
want ik hou van jou,
met heel m'n hart en ziel.
voor eeuwig ben ik van jou,
tot op de dag dat ik weer m'n eigen dromen verniel!