Voor de eerste echte lentedag.
auto's tellen aan de straatkant:
1. Porsche
2. Volvo
3. BMW
mantelpakje, blauw kostuum
ik wil, ik zal
ik doe nie mee
ik doe niet mee !
mensen alsjeblief,
consumeer jezelf niet tot minder,
tot minder
minder jezelf tot meer,
tot meer
kijk; de zon schijnt !
en er bloeien wilgenkatjes langs de straat
parkeren die dikke bak !
ik wil met je praten