~*~
Doodse stilte
* voor Geert en Joost *
Rust schrikt me op
Verloren voetstappen
In het natte zand
‘k Wil de wereld stil zetten
Eenzame golven overspoelen
Doelgericht mijn gedachten
Bonken op mijn verdriet
Langzaam ten onder gaan
Zee vol van mijn tranen
Overstroming, windkracht 10
Geschreewde woorden ongehoord
Overstemd door doodse stilte
~*~