Lieve Cyberlove, schat van mijn hart.
Al een poosje wacht ik op jou met veel smart.
Om je eindelijk te zien en je echt te voelen.
Pas daarna kan ik stoppen met ’s nachts te woelen.
Kan nog niet rustig slapen en doe mijn best van jou te dromen.
Want dat is nu nog de enige manier om dicht bij jou te komen.
En als ik dan zo dicht bij je ben geweest.
En het onbekende daardoor niet meer vreest.
Pas als ik je in mijn armen heb gehad.
En woordjes hebt gefluisterd lieve schat.
Zal ik mijn ogen kunnen sluiten met jou in mijn gedachten.
En ben ik niet meer bang om op je te wachten.
Ik kan niet weten of ik echt van je hou.
Maar er komt een dag waar ik op vertrouw.
Ik kus je hartstochtelijk in mijn gedachten.
En zal nog een tijdje vreselijk naar je smachten.
Een kus op je mond en je ogen, een aai over je gezicht.
En wacht in spanning op een heel lief bericht.