Hou eens op met dat gezeur,
Zat je maar hier buiten de deur!
Zat je mij nou maar niet af te katten,
Stond je maar buiten onze matten.
Dan kan je weten wat ik voel,
En weten wat ik bedoel.
Je weet niet wat je zegt,
Je hebt een probleem, en dat is echt.
Alles wat jij doet,
Zeg jij tegen mij.
Ik ben daarom helemaal niet blij!