vandaag was de dag dat het zou gaan gebeuren,
en ik wist zeker dat ik hierom niet hoefde te treuren.
Je kwam me tegen 8 uur ophalen,
ik wist zeker dat ik later van deze avond zou gaan balen.
We zaten met z'n tweeen gezellig op de bank,
ik was heel erg zenuwachtig, leek net een stijve plank.
We keken in de krant naar een mooi film, die is er ook gekomen,
en nooit, nee nooit zou iemand deze avond van mij hebben afgenomen.
Tegen 9 uur zijn we naar de bioscoop(pathe) in groningen gegaan,
toen nog een tijdje op zoek geweest waar je mooie zwarte sportwagen kon staan.
We zijn naar de film "The mask of zorro" gegaan,
dit was een emotionele film,maar wilde mijn gevoelens niet tonen dan zou ik denk ik afgaan als een banaan.
tegen 12 uur was de film afgelopen,
en we besloten om nog drankje te gaan kopen.
We zijn naar cafe welte gegaan in zuidlaren,
Maar daar konden we ons niet bedaren.
De moppen gingen heen en weer,zelfs een paspoort kwam te pas,
Je keek even raar, maar toen wist je dat het niet een echte paspoort was.
We hebben heel wat colaatjes gedronken, toen hadden we het wel gehad,
We hadden het wel gezien en reden snel weg in je autootje, ik lag van de snelheid bijna plat.
Tegen 4 uur waren we aangekomen bij de gelmarusstraat,
Daar kwamen we weer tot een serieuze praat.
We hebben toen ook nog naar de sterren gekeken,
dat was zo mooi, was er bijna onder bezweken.
Maar gelukkig was jij er nog en we praatte nog even door,
en dat, ja dat vond ik nog wel even gezellig hoor.
We hadden heel veel pret, ik wist dat het tussen ons klikte,
toen vroeg je wat aan mij, waarvan ik even slikte.
Mijn antwoord was nee, dat heb ik je niet hoeven uit te leggen,
je zei niets terug en ik wist toen niet meer wat ik moest zeggen.
Je keek me aan en ik wist dat er wat gebeurde,
vooral toen je mij heel dicht tegen je aan sleurde.
Er heerste een mooi sfeer in de lucht,
vandaar die hele diepe zucht.
Je keek me lang in mijn ogen aan, wist niet wat te doen,
maar jij wist er wel raad mee en gaf me een hele dikke zoen.
Deze avond staat nog heel erg fris in mijn geheugen,
en als ik er aan denk, geniet ik weer met volle teugen.
Dan zie ik alles nog helemaal voor me en beleef het nog weer een keer,
en zal ik je wat vertellen, die zoen smaakte naar meer.
Dikke zoen Jannie