Ik voel me opgeslokt door het licht van de maan
Misschien omdat ik zelf ben uitgegaan
zie ik de wereld nu in zijn geheel
Als in harmonie, ik denk dat ik er zelf in meespeel
Zoiets simpels dat ik tegenkom op mijn pad
De ingewikkelde dingen raak ik zat
Alsof ik de dagelijkse dingen even vergeet
omdat ik voel dat ik in dit licht meer weet