Nooit heb ik zo van iemand gehouden
Nooit heb ik liefde gekend die jij me hebt gegeven
Nu geef jij de relatie op waar wij aan bouwden
Zie je het dan niet, zonder jou kan ik niet leven
Het lijkt wel of het je niets doet
En mij in de kou laat staan
Lea, als ik je aankijk voelt het zo goed
Waarom heb je me laten gaan
nooit meer zal ik de liefde voelen die ik heb gehad
Mijn hart doet pijn wanneer ik aan je denk
Waarom was je me zat
jij, jij was voor mij een geschenk
Ik ben mezelf niet meer
Heb mezelf veloren
Mijn hart doet zeer
maar jij, jij wilt dat niet horen
Ik ben een hoopje ellende
Lea, verwarm mijn hart
En zie hoe ik opbloei tot de persoon die je eens kende
{VOOR LEA}