Ik zal
jouw,
Lichaam
koesteren,
Als een
parel,
Jou baden,
Olieen,
In kleren
hullen,
Als jij
naakt bent,
Je tegen,
Regen wind,
En stormen,
Beschutten,
Jouw
hongerige,
Ziel voeden,
Met wijsheid,
En mijn liefde,
Tot het eind,
Der dagen,
Zal ik van jou
houden,
Jouw hart,
Verwarmen,
Je aanbidden
als geen,
Ander,
Totdat wij
sterven,
Zal ik jou
beminnen,
Liefste,
Dan varen
wij,
Ten hemel,
Naakte zielen,
Zijn wij dan
geworden,
Onze liefde
leeft verder,
Vleesgeworden,
Zielen zijn
wij dan,
Voor eeuwig,
Liefste,