Ik heb eens nagedacht hoe ik onze vriendschap het beste kan vergelijken...
Ik dacht aan de zon,omdat die net als onze vriendschap stralende vreugde schenkt.
Maar de zon komt en gaat,komt en gaat,...
Ik dacht aan de maan,
omdat die net als onze vriendschap een lichtpuntje in de duisternis is.
Maar de maan komt en gaat,komt en gaat,...
Ik dacht aan de ster,
omdat je die net als een vriend uit miljoenen anderen kiest.
Maar de ster komt en gaat,komt en gaat,...
Ik denk dat ik moet besluiten dat onze vriendschap uniek is,
want die kwam,
en gaat nooit meer...
Voor al mijn vrienden,die mij steunen en waar ik mij op mijn gemak bij voel,die mij niet om de een of andere reden laten vallen.Bedankt dat jullie er voor mij zijn!!!