Als je me morgen gaat verlaten,
van me weggaat zonder om te kijken.
Als je zegt: "we moeten verder zonder elkaar".
Dan hoop ik dat morgen nooit gaat komen,
en het voor altijd vandaag blijft.
Maar als je zegt dat je me nooit zult verlaten,
niet mee van me weggaat,
als je zegt: "ik wil niet verder zonder jou".
Dan ben ik het gelukkigste meisje die er bestaat!