Voorbij, zijn die bange dagen,
waarbij we alles zo somber zagen.
Voorbij, zijn ook die dagen,
waarin we rede hadden om te klagen.
We zijn niet langer alleen,
dat is voorbij, over, uit!
Nu is alles weer zonnig en vrolijk,
nu kunnen we weer lachen, hard en luid!
Geschreven door Janneke(13)