Steeds denk ik er weer aan,
een vriendin en haar vader,
waarom moest hij zonodig gaan?
Er ging er een en ik verloor er twee.....
Waarom moest dit toch gebeuren?
Dit vraag ik me dagelijks af...
Waarom hij en niet een ander?
en waarom ook dat meisje waar ik zoveel om gaf?
We hadden nog zoveel kunnen beleven,
dagenlang kunnen spelen
en als zusjes kunnen leven,
maar er ging er een en ik verloor er twee...
Geschreven door Janneke (13)