Lieve Prins
Tranen stromen over mijn wangen,
dikke druppels van verdriet
omdat ik stiekem naar jou verlang,
want vergeten kan ik je toch niet!
Het leek zo mooi, een sprookje écht,
een internet-maatje om alles mee te delen
één die er altijd voor je is en voor je vecht,
een echte vriend, anders als zo velen.
Maar doordat ik een relatie heb,
en jij die niet wilde verstoren
zei jij: "ik moet Nu uit je leven schat",
en voel ik me verloren
Je weet dat ik heel veel om je geef,
net zoveel als jij om mij
ik weet dat ik in jouw hartje leef
en jij in die van mij!
Maar jij wilt er nu mee stoppen,
je hebt je besluit genomen
maar ik kan het niet verkroppen,
en hoop je ooit weer tegen te komen
Eén ding wil ik dat je weet,
en dat hoop ik ook van jou
weet dat ik je nooit vergeet,
en voor altijd van je HOU!!!!
Dag lieve schat ssssssssssmmmmmmmmmmmakkkkkkkkkkkkkk je sterretje