Stilletjes in een hoekje weggekropen en klein
vouwen handen zich samen om alleen te zijn
Handen gevouwen, ogen die sluiten
zacht sterven stemmen, even weg van daarbuiten
Ogen zijn gesloten,een hoofdje zakt neer
diep in stilte,gehuld door hartzeer
Gebogen hoofd ,een mondje mompelt
woorden die vliegen, "weg" is in pijn gedompeld
vrij om dan weg te lopen, Lopende tranen
een hand komt van boven
maar het is allemaal gelogen