De donkere hemel
brengt de donkere nacht
met een heldere koepel
En sterren houden de wacht
Geen wolkje te bekennen
Doodse stilte
Vonkeling aan de hemel
M'n ogen zullen even moeten wennen
Waar is noord
Waar is west
Waar ben jij
Waar voel ik me het best?
Een blote hemel
Een heldere nacht
Vonkelende sterren
En samen houden wij daar
De nachtelijke wacht