Ik wil van je leren houden
Zoals de golven van het zand
Zomer of winter, donker of licht
Ze vinden elkaar blindelings terug
Ik wil van je houden
Als een dolfijn van de mensen
In een woelige zee als een redding
Die je naar ondiep water brengt
Ik zal van je houden
Als de zon van de morgen
Na een donkere en koude nacht
Is ze als een verlichtende gloed op je wang
Ik hou van jou
Zoals jij houdt van mij