Mag ik jou iets vragen
Iets wat ik nu niet zomaar kan
Zou je dat dan doen
Voor een hele vreemde man
Zou je je laten leiden
Zomaar op je gevoel
En zou je dat bezuren
Als het niet is als bedoeld
Heb je dan nog wel vertrouwen
In wat dan ook voor man
Dus wil ik je iets vragen
Wat ik zelf niet zomaar kan....