we gingen een zekere zondag
naar Rullingen
en daar stond hij achter de toog
hij was lief en charmant
hij lachte en keek altijd lief naar me
en ik deed juist hetzelfde
ik kon goed met hem babbelen
ik was in de zevende hemel
eindelijk had ik eens geluk
en ik dacht 'volgende zondag kom ik zeker terug'
maar de volgende zondag was hij er niet meer
hadden ze hem ontslaan?waarom?
plotseling verdween ik van de zevende hemel
en belandde ik in hel
ondertussen weet ik dat hij nog ergens in
Hasselt heeft gewerkt
ik heb hem nooit meer gezien
heb zelfs nooit afscheid kunnen nemen
tis zondag drie jaar geleden dat ik hem voor
de laatste keer heb gezien
ik heb hem nooit kunnen zeggen
dat ik van hem hield
ik hoop dat ik hem ooit nog
eens tegen kom
ik denk nog vaak aan hem
en ik mis hem enorm
ik zal hem nooit vergeten