we weten dat onze liefde verboden is,
ook al staat dat niet in de wet.
jij hebt een functie en ik ben je 'onderdaan'
ik moet van je leren en ook al zijn we nog zo smoor,
jij bent de gene die ik 's nachts mis.
we kunnen zo niet doorgaan
anders gaan we er beide onderdoor
zo ver moeten we het niet laten komen
het is beter af te wachten tot later
en nu te gaan dromen.
dan wakker te worden met een kater
we kunnen beter wachten op betere tijden
dan al meteen om liefde te moeten strijden
anders worden we moe gestreden
en we hebben al zoveel geleden
ik zeg je nu gedag of tot ziens
ik zie je morgen wel weer
alleen dan zonder liefde
weet dat ik heel veel voor je voel
maar het kan echt niet meer
-x-x-x- hou van jou