In deze warme dagen
mis ik je meer als ooit tevoren
alsof m'n hart en ziel
aan jou, en niemand anders, toebehoren
In deze warme dagen
mis ik je veiligheid
je arm om me heen
zelfs alleen je aanwezigheid
In deze warme dagen
denk ik aan de pijn van binnen
de pijn die nooit over lijkt te gaan
alsof ik nooit ophou je te beminnen
Juist in deze warme dagen
mis ik je meelevende ogen
ogen die van alles konden vertellen
De mijne lijken maar niet te drogen
Juist in deze warme dagen
mis ik alles aan je wat me zo deed opbloeien
Ik doe m'n best je te vergeten
maar ik ben bang dat m'n liefde voor je alleen nog maar zal groeien
Juist in deze dagen
probeer ik niet alleen te zijn
en word ik erg geholpen door familie en vrienden
om alleen maar te vergeten, die verschrikkelijke pijn...