het pijnlijke gevolg van de eigenwijsheid
die door het water scheerde
druppels weerspiegelden het verbrandende vermogen
van de zonnestralen
versterkt door de koppigheid die zich in mij zetelt
werd de blanke lelie verschroeid
tot het onheilspellende rood