lieve 'player'....
we hebben staan zoenen
en in mijn oor zei je dat je me lekker vindt
ik weet niet of dat wat tussen ons is
liefde kunt noemen
vaak denk ik, zal ik nou een gokje wagen?
of zal ik wachten op de dagen
dat je naar me toe zal komen?
maar wachten duurt zo lang
en dat maakt me bang
deze verliefdheid is niet tegen te houden
maar ik wil er niet aan toegeven
want tijdenlang vond ik jou een arrogante vent
dat klinkt misschien heel raar
ik ben echt bang dat je me kwetst
en toch moet ik zeggen dat je ook lekker bent.