Ik sta boven
op het dak van jou flat
Ik moet een keuze maken
Als jij me niet gauw red
Ik wil weg van deze wereld
Weg van dit bestaan
Weg bij deze mensen
Ik wil zo snl mogelijk weggaan
M'n hele leven
Stelt de mens me al teleur
Mensen wilde me geen liefde geven
En werd ziek van mijn zogenaamde gezeur
En nu sta ik bovenaan
Mensen, hou me alsjeblieft niet tegen
Laat me gaan
Anders zal ik tranen tot de hevigste regen