Ach, wat was ik toch naief
'k liep erin met open ogen
dacht dat je me aardig vond en lief,
je hebt me schandelijk bedrogen.
'k Vertelde je m'n stoutste dromen,
wensen, angsten, klein of groot
ben er iets te laat achter gekomen
'k legde m'n zieltje voor je bloot.
Hiervoor heb ik ooit zo gevreesd,
misschien dat je nu met me lacht,
ik ben tenminste wel eerlijk geweest,
en had dat ook van jou verwacht!
Ik wilde je nog één ding vragen...
besef je eigenlijk wel goed,
dat je , door je zo te gedragen,
me verschrikkelijk veel pijn doet?