Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kijk niet achterom
Kijk niet achterom
Kijk niet achterom
Maar blijf eerst eens staan
Geniet van het moment
Voor het verdergaan
Vergeet de donkere wolken
Zij zijn al lang voorbij gegleden
Vergeet de stap van morgen
Je staat zo weer in ’t verleden
Bewonder nu het heden
En voel met heel je hart
Laat je ziel stralen
Alvorens een nieuwe start
Kijk niet achterom
Maar blijf eerst eens staan
Geniet van het moment
Voor het verdergaan
***
Geschreven in opdracht
Reacties op dit gedicht
Caroline Maas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
chiara32
:
Vrijdag, juli 19, 2002 11:25
Vind ik mooi. Een gedicht met een wijze les.
soesa
:
Woensdag, juli 17, 2002 23:40
mooi! met een lieve en mooie boodschap! Ik zal er zeker aan denken! Kus
Over dit gedicht
Auteur:
Caroline Maas
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
17 juli 2002
Thema's:
[Geluk]
[Leven]
[Bewondering]