blind
Blind, blind, wat houd het nu eigenlijk in?
zie je dan kleuren,
En zie je helemaal geen dingen gebeuren?
Blind, blind, wat houd het nu precies in?
Ik kan me het niet voorstellen.
Wie kan het me vertellen?
Ja, blind, blind, wat houdt het nu precies in?
Het is moeilijk om het zo te zeggen,
om het precies uit te leggen.
Ja, blind, blind, wat houdt het nu precies in?
Je ziet niets, geen kleuren.
En je ziet ook geen dingen gebeuren.
Maar wat zie je dan wel?
is het donker, is het licht,
Is het open, is het dicht?
wat zie je nou wel?
Het is niks, wat ik kan zien.
Ook geen zwart, nog nooit gezien.
Ja, blind, blind, wat houdt het nu precies in?
Ik vind het erg moeilijk om uit te leggen.
Want hoe moet je dat nou precies zeggen?
Ik zie niks, snap je het nou????
Ik vind het moeilijk om te begrijpen, maar 't lijkt me vooral, heel moeilijk voor jou!!!!