Zo iemand als jij
Zijn het je ogen, die ik zo mag?
Of is het je vrolijke, hartelijke lach?
Is het je stem, waar van mijn hoofd zo op hol raakt?
Jij helemaal bent het gewoon, die mij zo verliefd maakt!
Steeds als ik je zie of hoor,
Denk ik bij me zelf: Ik ga er voor!
Eens zul jij voor mij alleen zijn,
Ik zal van je houden, ondanks verdriet of pijn.
De ware voor mij, dat ben jij alleen!
Zo iemand als jij, zo iemand is er maar1!