nu is ze dood!
rakker! ze is nu dood.
ze is aangereden. en had iets aan haar poot.
we hadden haar in de tuin gevonden en de dierenarts had gezegd:
vanmiddag kunnen jullie om 3 uur komen, toen hebben we haar voorzichtig neer gelegd.
maar op de duur was ze half bewusteloos.
we gingen naar de dieren arts. we deden haar maar niet in een doos.
in de auto was ze vresenlijk bang!
voor mijn gevoel duurde het ontsettend lang!
rakker had veel pijn.
we vroegen ons allemaal af, wat zou er nou precies met haar zijn?
eindelijk waren we er toen.
wat zou de dierenarts met haar doen?
rakker kreeg een prik. ze moest gaan slapen.
even gapen.
De arts had foto's gemaakt en het bleek dat rakker een gecompeliceerde bekkenbreuk had.
geloof maar dat ik er de hele dag aan te denken zat!!!
en toen 'savonds.
berijkte het nieuws ons.
rakker moest dood! een prik maar 1
of we moesten haar zo houden en dan kwam ze er misschien niet eens overheen.
of we moesten veel geld betalen.
dan kreeg ze hulp. en zou ze het dan halen?
ze sliep nog. en toen.
toen ging de dierenarts het doen.
en nu is onze rakker dood!
we hielden allemaal vanhaar. al stal ze wel eens vlees of een stukje brood.
nu is ze dood! we missen haar!!!
was onze rakker er nog maar!!!