ook al trap je duizendmalen
mijn gevoelens in elkaar...
ook al weer je hard en treffend
ieder strelend handgebaar...
ook al geef je nog zo snerpend
antwoord op een stille vraag...
ook al dreig je soms met heengaan
als ik mij zo stom gedraag...
ook al moet ik dan vaak huilen
om jouw onverschilligheid...
ook al lig ik uren wakker
en wachtende jouw komst verbeid...
ook al ga k door duizend dalen
van een grenzeloos verdriet...
ook al hoor jij mijn vragen
om genegenheid dan niet...
toch blijf ik altijd van je houden
vergeet dat nimmer, waar j ook gaat...
n moederhart geeft enkel liefde
en houdt pas op als t niet meer slaat!