Ik weet nog de eerste dag,
alles was zo perfect.
Ik had het moeten zien aankomen,
maar dat deed ik niet...
Het was als een zon in de nacht,
dus helemaal onverwachts.
Waarom, waarom doe je me dit aan?
waarom laat je me alleen staan.
Ik deed alles om je terug te krijgen,
maar het lukte me niet.
Nu moet ik je vergeten
en dat kan ik niet!!
Waarom, waarom doe je mij dit aan?
Waarom laat je me alleen staan.
Je zegt:"neemt een ander"
maar dat wil ik niet.
Ik wil jou,
maar dat besef je niet.
Ik zal je moeten laten gaan,
Ook al wil ik niet
Waarom, waarom doe je me dit aan?
Waarom laat je me alleen staan.