Ik gon a iet vertelle, kmag iet krijge alst ni woar is,
ik hem gistere men lief verwisseld veur nen drommedaris.
Kdoecht ik zen beiter af met' schip van de woestijn,
dan oep te moette trekke met da walgelijk sjagrijn.
Oep reis deur de Sahara was eur lot iniens bezegeld,
ik riep: "Ali Ben Moestapha" en d'affaire wier geregeld.
Een bitje merchanderen, de regels van et spel,
nen braven drommedaris veur een roedgeverfde del!
Na zenne kik bezitter van nen echten drommedaris,
da biest kan verdoemme stinke ma kvin ni dat' een bezwaar is!
En wie datter tbesten af is, da moette na ni vragen,
want dien "Ali Ben Moestapha" zalt zen eigen rap beklagen!